+40 755-978-423 Ladislau T ; +40 744-610-866 Stefan R   |   club@racingbikepro.ro

Biciclistii Iscusiti – Arad 2015

Biciclistii iscusiti

FacebookLogo

Sambata: 29 August 2015


REGULAMENT:

DATA: 29 August 2015 0ra 10:00

Biciclistii Iscusiti” se adreseaza exclusiv copiilor, pana la 18 ani. Nu se adreseaza celor foarte avansati in tehnica ciclista, ci copiilor cu cunostinte minime si medii in domeniu.

Este un concurs cu obstacole in contratimp, adaptat pentru 3 categorii de varsta. Dificultatea traseului creste in functie de categoria de varsta.

Pentru a participa, concurentii trebuie sa detina declaratia de responsabilitate semnata de unul din parinti. Formularul se poate descarca AICI.

Categorii de varsta:

1 – 5 ani – „Pici’ – traseu cu jaloane si obstacole usoare;

6 -12 ani – „Pitici” – traseu cu jaloane, obstacole, porti;

13 -17 ani – „Voinici” – traseu cu jaloane, obstacole, porti si rampe.

In functie de timpul disponibil si de gradul de participare, se accepta si tineri care au implinit 18 ani, dar in afara concursului.

Traseele vor avea intre 150 metri si maxim 1 km.

Inscrierile se pot face si la fata locului, in dimineata concursului.

RESPONSABILITATE:

Fiecare participant care ia parte la  „BICICLISTII ISCUSITI” este responsabil pentru propria securitate si siguranta.
Organizatorii, partenerii, sponsorii, voluntarii si personalul care participa la realizarea evenimentului nu sunt responsabili pentru orice fel de ranire sau pagube, inconveniente datorate anularii, întârzierii sau modificarii traseelor care pot surveni în timpul desfasurarii evenimentului.
Fiecare participant trebuie sa semneze, înainte de a lua pachetul de start, o declaratie de responsabilitate, prin care îsi asuma riscurile ce rezulta din participarea la un astfel de eveniment si orice pagube survenite din orice motiv, inclusiv pierdere sau furt.

CARACTERISTICI ALE COMPETITIEI:

– fiecare participant sa aiba cel putin o experienta generala despre concursurile de biciclete din punct de vedere al conditiei fizice;
– fiecare participant sa aiba cunostinte tehnice despre abordarea unui traseu neamenajat si amenajat cu elemente tehnice;
– fiecare participant trebuie sa dea dovada de fair play si prietenie si sa actioneze în consecinta atunci când situatia o cere;
– fiecare participant trebuie sa stie si sa aiba o atitudine care sa tina cont de faptul ca oricât de multe masuri de siguranta ar lua organizatorii, nu sunt si nu vor putea fi acoperite toate riscurile rezultate din natura competitilor, mediul si conditiile în care se desfasoara acestea;
– fiecare participant trebuie sa stie ca nici un premiu nu este mai presus de sanatatea si viata lui si/sau a altor participanti si sa actioneze în consecinta pentru a se proteja atunci când simte sau observa un pericol.

ECHIPAMENT OBLIGATORIU CICLISM:

– bicicleta în stare buna de functionare,
– casca de protectie,
– numar cu cip (furnizat de organizatori).

Lipsa acestor articole duce la descalificare.

Recomandam eventuale mijloace de protectie suplimentare, in functie de nivelul aptitudinilor (cotiere, genunchiere, etc.).

NUMERE DE CONCURS:

Numerele de concurs vor fi primite la start, in ziua concursului, dupa validarea înscrierii, dupa ce participantul a completat si a semnat formularul de înscriere, declaratia de responsabilitate.
Numerele de concurs trebuie purtate pe ghidonul bicicletei/in piept, în loc vizibil, trebuie sa fie vizibile pe toata perioada cursei. Logo-urile plasate pe numere trebuie sa fie vizibile. Numerele nu trebuie sa fie taiate sau modificate sub nici o forma in timpul concursului. Nerespectarea acestui lucru va atrage dupa sine descalificarea.

VALIDARE / SEDINTA TEHNICA / START:

Sedinta tehnica va avea loc în ziua cursei.
Verificarea materialelor va începe cu 30 minute înainte de start. Cu 30 minute înainte de start se vor transmite eventualele noutati si modificari aparute.


DESCRIERE TRASEU

Este un concurs cu obstacole in contratimp, adaptat pentru 3 categorii de varsta. Dificultatea traseului creste in functie de categoria de varsta.


INSCRIERE

INSCRIEREA IN CURSA – Biciclistii Iscusiti 2015 A FOST INCHISA

PARTICIPANTI CURSA – Biciclistii Iscusiti 2015


DOWNLOAD TRASEU

Pending

(Pentru dezarhivare folositi UnRar sau UnZip)


CAZARE

http://www.cazarearad.ro

http://www.booking.com


REZULTATE

Rezultate Pe Categorii Fete Baieti Pitici

Rezultate Generale Pitici si Voinici